”FABRICAT ÎN MOLDOVA” 2020

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită mediul de afaceri autohton să participe la ediția a XIX-a a celei mai mari Expoziții naționale ”FABRICAT ÎN MOLDOVA”. Evenimentul se va desfășura pe teritoriul C.I.E ”Moldexpo SA, mun. Chișinău, în perioada 29 ianuarie – 02 februarie 2020.

”Fabricat în Moldova”, pe parcursul anilor, a devenit cea mai populară platformă expozițională, care reflectă principalele tendinţe de dezvoltare a pieţei de produse şi servicii în Republica Moldova. Devenind cea mai mare expoziție națională, aceasta poate fi pe bună dreptate denumită oglinda pieței moldovenești, imaginea comunității de afaceri, locul reuniunii atât a specialiștilor, cât și reprezentanților businessului.

De-a lungul celor 18 ediții, în cadrul expoziției au avut loc cele mai importante și de mare anvergură evenimente, ce au primit un feedback pozitiv din partea producătorilor autohtoni, fiind pe larg mediatizate și înalt apreciate.

Sunt invitați să participe la expoziție agenții economici din diferite domenii de activitate și din diferite regiuni ale țării, precum și comunitatea de afaceri de peste hotare. Expoziția va găzdui un program amplu de afaceri în cadrul căruia vor fi organizate diverse seminare, conferințe de presă pe teme de interes în sfera cooperării comercial-economice, mese rotunde, prezentări de companii și produse etc.

Participarea la expoziție a companiilor micro, mici și mijlocii este parțial cofinanțată de Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM).

Cererile de participare (descarcă aici) vor fi transmise pe adresele de e-mail: diana.lungu@chamber.md sau tatiana.ranga@chamber.md până pe data de 1 decembrie 2019.

Pentru informații mai detaliate, Vă rugăm să apelați specialiștii din Direcția Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții, tel/fax: (022) 21 07 25, 23 84 10, 21 14 42, e-mail: carolina.chiper@chamber.md. Condițiile de participare și cererile le găsiți și pe site-ul oficial al CCI a RM: www.chamber.md